Betendelse og brannmerke

Yo!
Aha :-) right now i hate my life. I just wont to vill myself...
Neida så langt går jeg ikke;-) men bare for og si det rett ut, det gjør jæævlig vont asså (sorry banneordet). Jeg har betendelse i ørene fordi jeg tåler ikke falske øredobber :-( og jeg tror jeg gikk med falske i går;p vet ikke helt om de er ekte eller falske;D før så var det helt ekstremt, det var liksom sånn at jeg kunne bare presse ut betendelse..


det ser verre ut i virkeligheten, men blitsen tar det litt vekk

 


Også har jeg fått et stort og et lite brannsår på langefingenD-: den er helt rød og hovnet opp og gjør syyykt vont når jeg tar på den og nå synker det noe syykt aha. Det som skjedde var at når gryten var ferdig så måtte jeg ta den ut fordi mor har brukket armen så hun kan jo bare ta en hånd og der er jo nesten rent umulig så tung den er da... Men så hadde jeg sånne gryte kluter på osv,,, meeeen så klarte jeg og brenne meg. Og isteden for og ta den smarte måten å ta honden under kaldt vann så ventet jeg helt til det var for sent men jeg tok den oppi glasset mitt med farris, men det var nok allikevel forsent ;()


håven


er mye rødere i virkeligheten

Åsså en viktig ting til... jeg har klart og vært uten sminke i hele dag. Og det er både lengesiden og ikke ofte jeg gjør stolt :p Men så har jeg jo på lippgloss og sånt da men... den teller vel ikke??


hår dolt sånn at håret ikke skal komme i salven jeg har i øret :p

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits