scarry

hei! 

Mor kom ikke hem før sånn ca for litt siden... også har hun ikke tatt kontakt eller svart på mellinger eller når vi ringte så vi var jo ganske begympret... :( derfor fikk jeg ikke blogget før i dag :( sorry for det asså! Men i dag på skolen så vi forsteillingen "NY" alltså noe skeiene skolen jeg år på har vært år, så neste år så kan jeg prøve meg siden det er 9 og 10 som kan prøve :D Jeg tror jeg kommer til og ta drama hehe :) Men ja det går faktisk ann og se den dere også vis dere bor nerme sandnes henger det på klakater i butikker osv hehe! 

Men iallefall så har vi kjøpt middag fra pastapakeriet som var utrolig godt!! også va annet... JA jeg har sett på tv :o kom som en bombe må jeg bare si haha!!

Men uansett så er jeg knalltrøtt nå. Så nå er jeg også akkuratt ferdig med lekser:o det har vært litt dorlig med det siden jeg har vært så trøtt :( Men nå tror jeg at jeg legger meg for jeg er så trøtt!!!

skal bli godt med vinterferie!
Gleder du deg til vinterferie?

9 kommentarer

Keths!

16.feb.2012 kl.21:46

me like

helenebjerkehaugen

16.feb.2012 kl.22:11

Jeg blir veldig fort bekymret også, grunn er at jeg også har mistet en søster da, så blir paranoid veldig fort... :/

Gleder meg til vinterferie ja :D sove så lenge jeg vil :)

frida

16.feb.2012 kl.22:11

Kjempefin blogg du har! :)

Kommentere tilbake?<3

Siljemarie

16.feb.2012 kl.22:17

Blir lett sånn selv!
Keths!: haha :))
helenebjerkehaugen: off då :( det e ikke godt og miste noen :( har desverre ingen mormor eller morfar eg hehe :p men jeg kjønner deg veldig godt, er sånn selv hehe :Dgod vinterferie da :DD
f r i d a a i v e r s e e n: tusen takk ! <3
Siljemarie: hehe bra jeg ikke er den eneste :p :)

Skriv en ny kommentar

hits